
שכבה ראשונה : 150 גרם שקדים טחונים 2/3 כוס שמנת מתוקה 50 גרם שוקולד מריר
שכבה 2: 100 גרם קוקוס חצי כוס שמנת מתוקה שכבה 3 100 גרם שוקולד מריר חצי כוס שמנת מתוקה אופן ההכנה : שכבה ראשונה : ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל . מערבבים עם השקדים . יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה . שכבה 2: מערבבים את הקוקוס והשמנת מתוקה עד קבלת עיסה אחידה ומורחים על השכבה הראשונה. מכניסים למקפיא לכחצי שעה . שכבה 3 ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר והשמנת מתוקה ויוצקים על השכבה השניה . מכניסים למקפיא לשלוש שעות . מוצאים מהתבנית וחותכים לפסים ומגישים . לא נשאר לאחסון ... אבל אם במקרה תצליחו לא לחסל הכל.. תשמרו במקפיא ✨
Comments