• החלוצות

קוביות שוקולד קוקוס ושקדים


שכבה ראשונה : 150 גרם שקדים טחונים 2/3 כוס שמנת מתוקה 50 גרם שוקולד מריר

שכבה 2: 100 גרם קוקוס חצי כוס שמנת מתוקה שכבה 3 100 גרם שוקולד מריר חצי כוס שמנת מתוקה אופן ההכנה : שכבה ראשונה : ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל . מערבבים עם השקדים . יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה . שכבה 2: מערבבים את הקוקוס והשמנת מתוקה עד קבלת עיסה אחידה ומורחים על השכבה הראשונה. מכניסים למקפיא לכחצי שעה . שכבה 3 ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר והשמנת מתוקה ויוצקים על השכבה השניה . מכניסים למקפיא לשלוש שעות . מוצאים מהתבנית וחותכים לפסים ומגישים . לא נשאר לאחסון ... אבל אם במקרה תצליחו לא לחסל הכל.. תשמרו במקפיא

כשר - בהשגחת הרבנות

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

החלוצות - אולם תרבות מגידו (עין השופט) בכל שישי מ: 8:00 - 13:00 לפרטים: 054-2289892 054-4880245   |  info@haluzot.co.il

כשר בהשגחת הרבנות