מצרכים : 1 כוסות שיבולת שועל (עבה) חצי כוס קוקוס טחון חצי כוס סומסום או שקדים טחונים 3 כפות קמח כפית אבקת אפיה 3 כפות סוכר 150 גרם חמאה מומסת (אפשר להחליף בשמן צמחי לעוגיות פרווה) ביצה 2 כפות טחינה גולמית כף סילאן או דבש 2 כפיות ג'ינג'ר מגורד 50 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות אפשר להוסיף : אגוזים קצוצים , צימוקים, קינמון אופן ההכנה : בקערה טורפים את הביצה עם החומרים הרטובים : חמאה מומסת ,ביצה ,טחינה,סילאן מוסיפים את היבשים - שיבולת שועל , קמח , אבקת אפיה , קוקוס, סוכר, סומסום, שקדים . וממשיכים לערבב . מוסיפים את התוספות: ג'ינג'ר , שוקולד , צימוקים. מערבבים ומכניסים למקרר לרבע שעה . יוצרים עיגולים קטנים בידים רטובות ושמים בתבנית על נייר אפיה . משטחים עם מזלג או עם היד . אופים בתנור בחום 180° כרבע שעה או עד שהעוגיות טיפה מוזהבות (לא יותר מידי.. הן נהיות מרירות כשהן אפויות יתר על המידה)
top of page
bottom of page
Comments