את מתכון העוגה המשגעת הזו, קיבלנו מעמית שנפלד שפתחה פטיסרי בוטיק בתוך קיבוץ עין שמר .
הכל כל כך טעים וצבעוני מלא באהבה וקסם , רואים שעמית חיה ונושמת קינוחים .
במקום מקומות ישיבה ופינת ילדים עם משחקים ומלבד מתוקים אפשר לנשנש גם מלוחים וכמובן קפה.
כל הקינוחים נעשים בעבודת יד מחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר.
כמה אהבה AMORE ❤️
עוגת סברינה כמו של פעם
מצרכים:
לעוגה:
1 כוס סוכר
2 ביציםL
1 גביע יוגורט
1 שקית אבקת אפיה / 10 גרם
1+1/4 כוס קמח
סירופ סוכר:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1/2 בקבוק תמצית וניל
קצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף פודינג
1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
דובדבני אמרנה+ סירופ אמרנה
ריבת תות
אופן הכנה:
מתאים לתבנית קוטר 24
מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה / מיקסר + וו הקצפה.
מערבבים את כל חומרי העוגה לפי הסדר עד לתערובת אחידה.
( סוכר, ביצים, יוגורט, אבקת אפיה וקמח)
זהירות מערבוב יתר.
מכניסים לתנור ל30 דקות עד שהעוגה מזהיבה, נועצים שיפוד ובודקים שיוצאים פירורים לחים.
במקביל מכינים את הסירופ סוכר
בסיר קטן שמים סוכר, מים ווניל.
מחממים על אש נמוכה עד שכל הסוכר נמס והסירופ קצת מסמיך.
ברגע שהעוגה יצאה מהתנור כשהיא עוד חמה!
בעזרת 2 שיפודים יוצרים חורים קטנים בכל העוגה.
שופכים את הסירופ לאט לאט עם כף עד שכל העוגה ספוגה בסירופ.
מניחים את העוגה בטמפרטורת החדר להתקררות מלאה.
בתאבון :)
Comments